Sådan foregår det

Er du blevet interesseret i en af de mange spændende boliger i Holbæk Boligselskab, så kan du skrive dig på venteliste, så du kan komme i betragtning til et nyt hjem i dejlige Holbæk.


Vi har et bredt udvalg af lejligheder i Holbæk, og der er helt sikkert en lejlighed, der passer til dine ønsker og behov. Når du skriver dig på venteliste, kan du løbende følge med i processen, og se hvordan du kommer tættere på drømmelejligheden.

Du klikker blot her på knappen for at skrive dig op. Du skal være mindst 15 år for at skrive dig op, og det koster 190 kroner om året at være på ventelisten.


Skriv mig op

Har du allerede et log-ind, og vil du se, hvor du står henne på ventelisten, så kan du logge dig ind her:


Login

Og hvor lang tid, skal du så vente? Det kan vi desværre ikke give noget præcist svar på, selvom vi gerne ville. Ventetiden på de forskellige boliger kan variere meget alt efter hvilken type lejlighed, du kigger efter, og i hvilken afdeling du foretrækker. Derudover så bliver nogle af lejlighederne tildelt efter aftale med Holbæk kommune, hvilket betyder, at nogle har fortrinsret til at få en lejlighed. Det kan du læse mere om i aftalen her.

Vi stræber hele tiden efter at gøre det så nemt, godt og trygt for vores ansøgere som muligt, og svarer gerne på dine spørgsmål omkring ventelisten. Du kan dog også finde mange af de mest almindelige spørgsmål her på siden.


Vi er rigtig glade for, at du har vist interesse for Holbæk Boligselskab, og vi glæder os til at byde dig velkommen hos os.