Om Holbæk Boligselskab

Leder du efter boligselskaber i Holbæk, så er du kommet til det helt rette sted. I Holbæk Boligselskab gør vi meget mere end blot at leje boliger ud. Vi skaber hyggelige og trygge rammer i hverdagen for vores beboere. At skabe et miljø, hvor folk i høj grad trives, skyldes ikke mindst alle vores beboere, der er med til at skabe liv og aktivitet i vores afdelinger.


Holbæk Boligselskab består af tre afdelinger, der alle har hver deres fordele. Fælles for dem alle er, at de ligger perfekt placeret mellem by og natur og alle er opdateret og tidssvarende byggerier. Administrationen ligger ude i afdelingerne, og det er derfor nemt at komme i kontakt med os. Vi lytter til dig, og hjælper dig dine ønsker og behov.

Når du bliver en del af Holbæk Boligselskab får du adgang til vores beboer-intra. Her kan du følge med i alt, hvad der sker i dit område, og der bliver delt vigtige beskeder. Man kan nærmest sige, at det fungerer lidt som en gammeldags opslagstavle, hvor der er relevante nyheder til dig i hverdagen. Har du noget, du vil dele med de andre beboere, eller vil du vide mere om de mange spændende aktiviteter? Det er her du kan finde det hele. Vi har også vores egen beboerrådgivning, så du altid kan få hjælp til de udfordringer, du står over for. Læs mere om det via linket nedenfor.


Vores vigtigste mission er at skabe et godt miljø for alle, der bor i vores tre afdelinger, ligegyldigt hvad deres baggrund er. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os.

Kontakt os

HOLBÆK BOLIGSELSKAB

Kløverstien 205, 4300 Holbæk

CVR 14811435

+45 31 20 14 14

bolig@holbaekboligselskab.dk


KONTORETS ÅBNINGSTIDER


ÅBNINGSTIDER FOR TELEFONISK HENVENDELSE

Mandag: 10.00 - 14.00

Tirsdag: 8.00 - 14.00

Onsdag: Lukket

Torsdag: 10.00 - 12.00 & 14.00 - 16.00

Fredag: 9.00 - 12.00

ÅBNINGSTIDER FOR PERSONLIG HENVENDELSE

Mandag, tirsdag, torsdag samt fredag: 10.00-12.00


Er du boende og skal have fat i dit lokale kontor, kan de kontaktes via mail:

Ladegårdsparken: 

Ladegaardsparken@holbaekboligselskab.dk 

Knudskov, Allé- og Kikhøjparken:

Knudskovsparken@holbaekboligselskab.dk

Bernts Have: 

Berntshave@holbaekboligselskab.dk