2-rums bolig
Se mere her
3-rums bolig
Se mere her
4-rums bolig
Se mere her

Arkitekttegnede kvalitetsboliger

På en unik placering i Holbæk, lige ved siden af Holbæk Sportsby, tæt på centrum og med masser af luft, finder du Bernts Have. Afdelingen i Holbæk Boligselskab består af arkitekttegnede etagehuse og rækkehuse, hvor der er fokus på kvalitet og moderne faciliteter.


Træk frisk luft ind, og nyd roen og den afslappede stemning i de naturskønne omgivelser. Bernts Have er et lille smørhul, hvor du får den bedste blanding af naturen, byen, roen og masser af aktiviteter. Find en lejlighed med plads til hele familien.


Bliv klogere på denne afdeling, og få en fornemmelse af, hvordan din hverdag kan komme til at se ud, når du bo her.


Moderne boliger i grønne omgivelser


I de parklignende omgivelser, finder du i alt 383 boliger, der forbundet af grønne fællesarealer, legepladser og natur. Boligerne findes enten i længde-husene i to etager eller i de såkaldte punkthuse, hvor der er tre etager. Sidstnævnte har selvfølgelig elevator, så det er nemt at komme hjem med indkøb eller barnevogn.


Boligerne er tegnet af arkitekten Henning Larsen, der ønskede at skabe et sted, hvor der var plads til liv i naturskønne omgivelser, og hvor der absolut ikke blev gået på kompromis med kvaliteten. Det er i høj grad lykkes. Bernts Have er bygget fra 1996, og bliver løbende vedligeholdt, så boligerne fremstår moderne og tidssvarende. Det er med til at give en hverdag i dejlige, rene og trygge rammer.

Der findes forskellige typer boligerne, og alt efter dit behov kan du få tilbudt 2-, 3- og 4-værelses boliger. Alle boliger har enten terrasse eller altan, så der er mulighed for at nyde solens stråler og den dejlige udsigt til de grønne områder.


Bernts Have ligger helt unikt med en ideel kombination af natur, byliv og masser af aktivitetsmuligheder. Lige ved siden af boligerne finder du Holbæk Sportsby, hvor du blandt andet finder en tennisklub og atletikklub. Er ungerne vilde med ridning, så ligger rideklubben lige ved siden af, og vil du helt til vejrs, kan du besøge klatreparken.


Det ene øjeblik føler du måske, at du bor på landet, mens du det næste er midt i byen. Holbæk centrum er tæt på, og der er gode busforbindelser. Du har også kort afstand til indkøb, børnehaver og alt, hvad du ellers har brug for i hverdagen.


Hvem ville elske at bo i Bernts Have?

Boligerne passer til alle, der sætter pris på god kvalitet, naturskønne omgivelser og nærhed i hverdagen. De forskellige typer boliger kan passe virkelig godt til børnefamilien, der gerne vil have grønne omgivelser og fritidsaktiviteter i nærområdet. Boligerne er også ideelle til parret, hvor børnene er flyttet hjemmefra, hvor der sættes pris på roen i området og den korte afstand til centrum.De praktiske detaljer

Fleksibel udlejning
Boligerne udlejes efter princippet om fleksibel boligudlejning. Ventetiden kan variere fra de oplyste, og hvis du ønsker særlige krav i forhold til placering og type, kan der være yderligere ventetid.


Faciliteter i området
Området har sit eget varmemesterkontor, fællesvaskerier, fælleshus med plads til 60 personer og et gæsteværelse med plads til 4 personer.


Forbrug af el, vand og varme
El afregnes direkte med forsyningsselskabet, mens vand og varme bliver betalt som aconto og derefter afregnet efter eget forbrug.

Bøgegården opvarmes med eget naturgasfyr, og der er installeret solfangeranlæg i boligen. Afregning sker direkte til forsyningsselskabet.


Moderne boliger
Til alle boliger er bad, toilet, elkomfur, antenne- og telefonstik samt fællesvaskeri, der betales med chipkort, som beregnes via husleje. Køleskab hører ikke med til boligen. I Punkthusene og altan-husene er der elevator.


Antenne
Der er fælles antenneanlæg og udbyderen er YouSee. Antennebidraget bliver opkrævet via huslejen og dækker grundpakken. Man kan tilmelde sig yderligere pakker hos YouSee.