1-rums bolig
Se mere her
2-rums bolig
Se mere her
3-rums bolig
Se mere her
4-rums bolig
Se mere her

Moderne og rummelige boliger til hele familien

Med legepladser, grønne områder og aktiviteter for alle aldre, er Ladegårdsparken et spændende og levende sted at bo. Udover de skønne omgivelser, så byder afdelingen også på supermoderne boliger, der blev istandsat i 2014. Det giver rene og rolige omgivelser, der skaber de perfekte rammer for en behagelig hverdag.


Med Holbæk Sportsby som nabo og alverdens aktiviteter lokalt i foreningen, f.eks. humørklub, syklub og ungdomsklub, kommer du ikke til at kede dig. Vær med til at sætte dit præg på hverdagen, deltag i de mange tilbud, og knyt venskaber på kryds og tværs.


Fra alle boliger er der udsigt til enten de nyrenoverede gårdmiljø, grønne områder og legepladser. Derudover har mange af lejlighederne altan, hvilket er med til at skabe en god ude-inde-balance. Oplev Ladegårdsparkens mange muligheder for en dagligdag fyldt med nærhed, natur og moderne faciliteter.


En oase midt i naturen

Ladegårdsparken er et moderne boligbyggeri, der består af i alt 796 lejligheder. De blev opført i 70’erne med 4 etager, og sidenhen er der kommet tagetage på i 1992. Tagboligerne og 54 2 værelses boliger indgik ikke i renoveringen. Boligerne i Ladegårdsparken fremstår alle yderst moderne og tidssvarende og er klar til at byde dig velkommen til en hverdag i rolige omgivelser.


Byggeriet har solceller, der gør hverdagen i lejlighederne mere miljøvenlig. Derudover er der hurtigt internet med en 250/250 Mbit-forbindelse. Når du bor her, kan du også nyde godt af de moderne fælles vaskefaciliteter og gæsteværelser, der gør det nemt at have overnattende gæster. Der er tillige et festlokale, Musikhuset, der kan lejes.


Boligerne er fordelt på 1-, 2-, 3-, og 4-værelses lejligheder, så der er plads til både børnefamilien, parret og singlen, der ønsker et godt og trygt sted at bo.

Alt hvad du skal bruge i hverdagen er inden for kort afstand. Det gør det nemt at få en overskuelig hverdag op at køre – også hvis du har børn, der skal i skole, børnehave og til fritidsaktiviteter.


Boligerne har en unik placering, hvor der kun er 15 minutters gang til Holbæk centrum, og samtidig er naturen lige uden for døren. Holbæk Sportsby og en lang række sportsforeninger ligger lige om hjørnet, og der er kort afstand til Knudskov og grønne områder. Du har derfor alt det nødvendige lige omkring dig, så du kan fokusere på at lave de ting, du elsker.


Skriv mig op


Boligsocial Helhedsplan i Ladegårdsparken

Ladegårdsparken er allerede et virkeligt dejligt sted at bo, men for at gøre det endnu bedre for alle beboerne, indgår området som en del af en Boligsocial Helhedsplan. Det betyder, at der i samarbejde med kommunen bliver sat ekstra fokus på, at beboerne i området har det godt, trives og føler sig inkluderede i samfundet. Der bliver sat fokus på særligt tre områder, som er: “Børn, unge, familier”, “uddannelse, beskæftigelse, erhverv” samt “udsatte beboere. Via temadage, kurser, aktiviteter, fællesarrangementer og meget mere, vil der blive arbejdet på, at alle i Ladegårdsparken vil have det godt og have en god og tryg hverdag.

De praktiske detaljer

Ledige boliger i Ladegårdsparken
Ladegårdsparkens ledige lejligheder fordeles efter ordningen om fleksibel udlejning. Ventetiderne kan variere i forhold til de oplyste og kan være længere, hvis der er bestemte krav til placering og størrelse på boligen.

El, vand og varme
El afregnes direkte med forsyningsselskabet, mens vand er en del af huslejen. Varme opkræves aconto og efterregnes derefter i forhold til individuelt forbrug.

Internet, TV og telefoni

I alle boliger i afdelingen er der fiberbaseret internet 250/250 Mbit. Det er Bolignet Aarhus der er udbyder på denne. Dette opkræves via huslejen og kan ikke fravælges. Det er muligt at tilvælge højere hastighed, tv og fastnettelefoni. Tilvalg betales direkte til Bolignet Aarhus. Derudover er der i boligerne mulighed for at benytte det Coax-kabel, som er installeret og ejet af YouSee til tv og internet. Det er til enhver tid muligt at vælge en anden udbyder gennem dette.

Udstyr i boligerne

Boligerne er udstyret med moderne faciliteter inkl. bad, toilet, telefonstik, bredbåndsstik, pulterrum og fællesvaskeri, der betales med magnetkort. Køleskab hører som udgangspunkt ikke med, men det kan forekomme i nogle af lejlighederne. 2-4-værelses boliger fra 1.-3. sal beliggende th. og tv. har inddækkede altaner. Boliger mf. har en lille altan. Boliger på 4. sal beliggende til højre og til venstre har åbne altaner. Boliger på 4.sal mf har ikke altan.